Character not loading

Found a bug or strange behavior on WoW-Heroes? Help us squash it by reporting it here!
User avatar
Milagros
Site Admin
Site Admin
Posts: 2002

Re: Character not loading

Post#41 » Tue Feb 23, 2010 3:41 pm

Try to put your options in browser to default, and most important: enable javascript in browser. If you still have problems, check out if you have some internet-protection-like program, which might try to mess up things.
Direct link for your character: Moolissa

I hope this will help you to use wow-heroes properly:)

80
Hordtoss
Posts: 1

Re: Character not loading

Post#42 » Wed Feb 24, 2010 7:12 pm

Problem: Character/guild not updating from armory
Character Name:Hordtoss
Guild: Menace of Vanity
Bad guild name shown: Eternal Raiders
I tryed everything...from manual update, checking eu.wowarmory to see if the data is corect and it is corect there. Updated from armory...still nothing.
Same is for all of the characters from this guild and the guild basicly doesn't exist in wow-heroes database.
Error when i try to find it from eu.wowarmory:
No records found - Armory is unavailable. If you are sure guild name is correct, please try again in a few seconds.
Seriously there's nothing more i can do on my side (and i'm a webdev so yes i know when there's nothing else i can do) so PLS HELP

80
nonameform
Posts: 13

Re: Character not loading

Post#43 » Wed Feb 24, 2010 10:12 pm

They might have changed something in the Armory. Can't update my char or guild. For char it shows a cache from 21/02/10, for guild it shows "No records found - Armory is unavailable. If you are sure guild name is correct, please try again in a few seconds", though I see it on Armory with no problem.

80
Glennzor
Posts: 2

Re: Character not loading

Post#44 » Thu Feb 25, 2010 4:24 am

Hi,

I have the same problem. Armory is updating fine but wow-heroes gives me this message when I try to refresh the data:

"No records found - Armory is unavailable. If you are sure guild name is correct, please try again in a few seconds."

Regards

/G (Khadgar/EU)

User avatar
Alex
Site Admin
Site Admin
Posts: 747

Re: Character not loading

Post#45 » Thu Feb 25, 2010 7:47 am

There's a "problem" with EU armory since yesterday, they are internally redirecting all requests to from
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml
to
https://eu.battle.net/login/login.xml?r ... -sheet.xml and then back to
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml
and our bot wasn't being redirected through that new connection. We made a quick fix on our side so everything should be working fine now, thanks for your patience :)

80
ah4232
Posts: 1

Re: Character not loading

Post#46 » Fri Mar 26, 2010 8:40 pm

My character is not loading either. I get a message "Character not found"

Name: Shevá
US Server: Alleria
80 paladin

User avatar
Milagros
Site Admin
Site Admin
Posts: 2002

Re: Character not loading

Post#47 » Sat Mar 27, 2010 3:00 am

Everything works properly for your character Shevá as you can see on the screenshot.
Direct link for your character -Shevá
Attachments
Shevá.JPG
Shevá.JPG (148.35 KiB) Viewed 5693 times

80
Bock
Posts: 1

Re: Character not loading

Post#48 » Sat Mar 27, 2010 3:56 pm

All 3 of my chars are not loading and haven't been for about 3 days. I can see other peoples chars, I can see my guilds page and i can see the realm tab, but I cannot see
Poru
Cros
Flig

Thank you

80
Oakinshield
Posts: 1

Re: Character not loading

Post#49 » Sat Mar 27, 2010 4:37 pm

Character not found, even tho my toon just hit level 80...

US
Sourfang
Barouke

All I get is the message "character not found"

Please help...

75
Fredrickson
Posts: 1

Re: Character not loading

Post#50 » Sat Mar 27, 2010 7:16 pm

Hoping you can tell me why my Warlock isnt loading, he was loading fine a few days ago and all my other characters are loading fine just this one isnt working for some reason.

US Haomarush Fredrickson

Thanks for any help you can give :)

Return to “Bug reports”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests

cron